This image has an empty alt attribute; its file name is cover-page-001-1024x684.jpg
Every student can learn,
just not on the same day,
or the same way.
– GEORGE EVANS

VABIM VAS, DA OBIŠČETE OGLASNO DESKO ANGLEŠČINE, KJER MI LAHKO KAJ SPOROČITE, POŠLJETE KAKŠNO FOTOGRAFIJO, JAZ PA VAM BOM NAPISALA KAKŠNO POVRATNO INFORMACIJO.

KLIK TUKAJ


OBVESTILO

Dragi učenci! Obveščam vas, da je zaživela spletna učilnica angleške bralne značke (KLIK TUKAJ), kjer lahko najdete vsa gradiva potrebna za opravljanje le-te! Geslo za vstop je EPI. K bralni znački lahko pristopite tudi tisti, ki se na začetku šolskega leta niste odločili za pristop zaradi časovnih omejitev. V tem primeru izpolnite prijavnico.


1. TEDEN DELA NA DALJAVO

(01. 03. – 02. 03. 2021)

  1. ZAPLEŠI IN ZAPOJ OB PESMICI “HEAD, SHOULDERS, KNEED AND TOES“.
  2. SLEDI PREDSTAVITVI IN OPIŠI POŠASTI.
  3. REŠI DZ, STR. 43.

2. TEDEN DELA NA DALJAVO

(05. 04. – 09. 04. 2021)

  1. ZA NAMI JE PRAZNIČNI VIKEND. PRAZNIK, KATEREGA NEKATERI PRAZNUJEJO, SE IMENUJE VELIKA NOČ ALI V ANGLEŠČINI »EASTER«. OGLEJMO SI, KATERE ZNAČILNOSTI OZNAČUJEJO TA PRAZNIK.

BESEDICAM LAHKO PRISLUHNEŠ TUKAJ. PONOVI BESEDE. IZPOLNI BESEDNO ISKANKO POD BESEDICAMI. BESEDE, KI SI IZGOVORIL/A POIŠČI V ISKANKI.

2. ZA VELIKO NOČ SO ZNAČILNA JAJCA, KI PREDSTAVLJAJO NOV ZAČETEK. POBARVAJ SVOJEGA TUKAJ.

3. POZNAŠ ORIGAMI? ORIGAMI JE TEHNIKA ZVIJANJA PAPIRJA. VZAMI NAVADEN A4 PAPIR, SLEDI NAVODILOM SPODAJ IN IZDELAJ VELIKONOČNEGA ZAJČKA!

NAVODILA ZA REŠEVANJE PREVERJANJA ZNANJA.

  1. Čas reševanja preverjanja znanja je omejen na 55 min.
  2. Ko končaš z izpolnjevanjem, na koncu obvezno vpiši svoje ime in klikni “send”. Le tako bom dobila tvojo nalogo v pregled.
  3. Naloge sprejemam samo danes, 8.4.2021.
  4. Za reševanje 1. naloge potrebuješ posnetek, ki ga dobiš spodaj (objavljen bo jutri!).
  5. Pri reševanju 3. naloge namesto kljukice vpiši “yes” in namesto križca “no”.

ZA REZULTATE PREVERJANJA MI PROSIM NAPIŠITE MAIL NA ena.bissachi@guest.arnes.si ALI ena.bissachi@ossmarje.si IN KOT ODGOVOR BOSTE PREJELI POPRAVLJENO PREVERJANJE.

NASVET: ZARADI RAZNOVRSTNIH TEŽAV, S KATERIMI SE SREČUJEMO OB REŠEVANJU PREKO SPLETA VAM SVETUJEM, DA VSAKO REŠENO STRAN PREVERJANJA ZNANJA FOTOGRAFIRATE (“PRINT SCREEN”) IN JO SHRANITE, V PRIMERU, DA NE DOBIM VAŠIH NALOG PREKO SISTEMA “LIVEWORKSHEET”.