Every student can learn,
just not on the same day,
or the same way.
– GEORGE EVANS

OBVESTILO – PREVERJANJE ZNANJA

Dragi učenci, obveščam vas, da sem preverjanje znanja dobila le od učencev iz seznama spodaj. Tiste, ki vas na seznamu ni, lepo prosim, da mi posnetke zaslona preverjanja pošljete na ena.bissachi@ossmarje.si. Popravljeno vam pošljem nazaj. Tisti, ki na seznamu ste, mi napišite mail in kot odgovor boste prejeli popravljeno preverjanje.

Lep pozdrav, učiteljica Ena


VABIM VAS, DA OBIŠČETE OGLASNO DESKO ANGLEŠČINE, KJER MI LAHKO KAJ SPOROČITE, POŠLJETE KAKŠNO FOTOGRAFIJO, JAZ PA VAM BOM NAPISALA KAKŠNO POVRATNO INFORMACIJO.

KLIK TUKAJ


OBVESTILO

Dragi učenci! Obveščam vas, da je zaživela spletna učilnica angleške bralne značke (KLIK TUKAJ), kjer lahko najdete vsa gradiva potrebna za opravljanje le-te! Geslo za vstop je EPI. K bralni znački lahko pristopite tudi tisti, ki se na začetku šolskega leta niste odločili za pristop zaradi časovnih omejitev. V tem primeru izpolnite prijavnico.


1. TEDEN DELA NA DALJAVO

(01. 03. – 02. 03. 2021)

  1. DANAŠNJO URO BOMO NAREDILI NEKAJ SPLETNIH VAJ ZA “PRESENT SIMPLE TENSE”. REŠITVE SE VAM PRIKAŽEJO OB KONCU REŠENEGA DELOVNEGA LISTA.
  2. PONOVITEV PRAVIL IN NEKAJ NALOG NA TEJ PREDSTAVITVI. (REŠITVE NALOG PIŠI V ZVEZEK).
  3. VAJA 1 – KLIK TUKAJ.
  4. VAJA 2 – KLIK TUKAJ. – BREZ 3. IN ZADNJE NALOGE!

2. TEDEN DELA NA DALJAVO

(05. 04. – 09. 04. 2021)

NAVODILA ZA REŠEVANJE PREVERJANJA ZNANJA.

  1. Čas reševanja preverjanja znanja je omejen na 55 min.
  2. Ko končaš z izpolnjevanjem, na koncu obvezno vpiši svoje ime in klikni “send”. Le tako bom dobila tvojo nalogo v pregled.
  3. Naloge sprejemam do danes, 6.4.2021 do 13.ure.
  4. Spremljaj spletno stran učilnice, kjer bodo objavljeni rezultati najkasneje do petka, 8.4.2021.
  5. Za reševanje 1. naloge potrebuješ posnetek, ki ga dobiš spodaj.

NASVET: ZARADI RAZNOVRSTNIH TEŽAV, S KATERIMI SE SREČUJEMO OB REŠEVANJU PREKO SPLETA VAM SVETUJEM, DA VSAKO REŠENO STRAN PREVERJANJA ZNANJA FOTOGRAFIRATE (“PRINT SCREEN”) IN JO SHRANITE, V PRIMERU, DA NE DOBIM VAŠIH NALOG PREKO SISTEMA “LIVEWORKSHEET”.

OBVESTILO

DOPOLNILNI POUK IZ ANGLEŠČINE BO V PETEK, 08.04.2021 OB 8.20 URI NA ZOOM POVEZAVI https://arnes-si.zoom.us/my/enabissachi . VADILI POMO UPORABO SEDANJIKA “PRESENT SIMPLE TENSE”. UDELEŽBA NI OBVEZNA.

  1. ZA NAMI JE PRAZNIČNI VIKEND. PRAZNIK, KATEREGA NEKATERI PRAZNUJEJO, SE IMENUJE VELIKA NOČ ALI V ANGLEŠČINI »EASTER«. OGLEJMO SI, KATERE ZNAČILNOSTI OZNAČUJEJO TA PRAZNIK.

BESEDAM LAHKO PRISLUHNEŠ TUKAJ. PONOVI BESEDE. IZPOLNI BESEDNO ISKANKO POD BESEDAMI. BESEDE, KI SI IZGOVORIL/A POIŠČI V ISKANKI.

2. POZNAŠ ORIGAMI? ORIGAMI JE TEHNIKA ZVIJANJA PAPIRJA. VZAMI NAVADEN A4 PAPIR, SLEDI NAVODILOM SPODAJ IN IZDELAJ VELIKONOČNEGA ZAJČKA!