6. TEDEN: 14. – 18. 12. 2020

SOLUZIONI: Prilagam vam rešitve domače naloge. Vzemi rdeči kemični svinčnik in preglej nalogo. Popravi, če je to potrebno.

1. BUONGIORNO BAMBINI, COME STATE? SPERO BENE. DOBER DAN, UČENCI. KAKO STE? UPAM, DA STE DOBRO. POZDRAVIMO SE Z NAŠO PESMICO “BUONGIORNO”.

2. VAM ZAUPAM SKRIVNOST? ZADNJE DNI SO ŠKRATKI NAGAJIVČKI NAM PONAGAJALI S PRAZNIČNIM KOLEDARJEM IN ZATO TA NI DELOVAL. UPAM, DA BO TA TEDEN NORMALNO DELOVAL, DA SI BOSTE LAHKO POGLEDALI VSE, KAR SEM PRIPRAVILA ZA VAS. DRŽIM PESTI. 🙂

3. IL MAGICO DICEMBRE:

IL MAGICO DICEMBRE

PRISLUHNI POSNETKU, KI SEM GA PRIPRAVILA ZATE IN SE NAUČI NOVO BESEDIŠČE. KLIK.

4. S POMOČJO ZGORNJEGA POSNETKA REŠI UČNI LIST. UČNI LIST LAHKO NATISNEŠ ALI PA PREPIŠEŠ BESEDE V ZVEZEK, NATO PA NARIŠI NA NOVO USVOJENO BESEDIŠČE. VESELO NA DELO. 🙂

SVOJO NALOGO DELI Z MENOJ S POMOČJO SPLETNEGA OBRAZCA (KLIKNI). OBRAZEC DELUJE TAKO, DA VNESEŠ ZAHTEVANE PODATKE (IME IN PRVO ČRKO PRIIMKA TER RAZRED), NATO KLIKNEŠ NA DOKUMENT IN MED SVOJIMI DOKUMENTI POIŠČEŠ FOTOGRAFIJO, KI ŽELIŠ DELITI Z MENOJ. NA KONCU KLIKNEŠ ŠE NA NALOŽI.

5. DANAŠNJE URE ITALIJANŠČINE JE KONEC. POZDRAVIMO SE.

ARRIVEDERCI E BACI, BACI … 🙂

1. BUONGIORNO BAMBINI, COME STATE? SPERO BENE. DOBER DAN, UČENCI. KAKO STE? UPAM, DA STE DOBRO. POZDRAVIMO SE Z NAŠO PESMICO “BUONGIORNO”.

2. NE POZABI POKUKATI, KAJ SE SKRIVA POD DANAŠNJIM POLJEM NAŠEGA PRAZNIČNEGA KOLEDARJA.

3. BABBO NATALE ADDOBBA IL SUO ALBERO: NATISNI UČNO GRADIVO IN SLEDI MOJIM NAVODILOM.

4. DECEMBER JE TISTI ČAS V LETU, KO SE ŠE POSEBEJ ZAVEDAMO POMENA PRIJATELJSKIH IN DRUŽINSKIH ODNOSOV. POGLEJ SI ZGODBO O PRAVEM PRIJATELJSTVU.

È L’AMICIZIA IL PIÙ BEL REGALO.

PRIJATELJSTVO JE NAJLEPŠE DARILO.

KLIK.

5. ČAS JE ZA GLASBO IN ZA SPROSTITEV: PRISLUHNI, ZAPOJ IN ZAPLEŠI.

6. DANAŠNJE URE ITALIJANŠČINE JE KONEC. POZDRAVIMO SE.

ARRIVEDERCI E BACI BACI.
CIAO BAMBINI! <3