3. TEDEN: 23. – 27. 11. 2020

DRAGE MOJE UČENKE, DRAGI MOJI UČENCI!

PRED NAMI JE 3. TEDEN UČENJA NA DALJAVO. PREJELA SEM FOTOGRAFIJE VAŠIH IZDELKOV. KRASNE IZDELKE, KRASNE GOBICE STE USTVARILI. VESELA SEM, KER SE TRUDITE IN PRIDNO DELATE. ZAHVALITE SE TUDI VAŠIM STARŠEM ZA TRUD, ČAS IN VSO POMOČ, KI VAM JO NUDIJO. NEKATERI STE ME TUDI RAZVESELILI Z VAŠIMI POSNETKI IN FOTOGRAFIJAMI. KAKO LEPO VAS JE VIDETI. OSTANITE ZDRAVI.

UN ABBRACCIO FORTISSIMO A TUTTI VOI. VSEM VAM POŠILJAM VELIK OBJEM. LA VOSTRA MAESTRA ANJA

1. BUONGIORNO BAMBINI, COME STATE? SPERO BENE. DOBER DAN, UČENCI. KAKO STE? UPAM, DA STE DOBRO. POZDRAVIMO SE Z NAŠO PESMICO “BUONGIORNO”.

2. DANES BOMO SPOZNALI BARVE (I COLORI). NAUČILI SE JIH BOMO POIMENOVATI V ITALIJANŠČINI. ALI ŽE POZNAŠ KAKŠNO BARVO V ITALIJANŠČINI? SEVEDA, DA POZNAŠ, SAJ SMO SE TO UČILI ŽE LANSKO ŠOLSKO LETO. SKUPAJ S SIMPATIČNIM ČAROVNIKOM JIH PONOVI. BUON DIVERTIMENTO. 🙂

MAGO ARCOBALENO e I COLORI

3. BIBBIDI BOBBIDI BU: ALI JE ČAROVNIK ARCOBALENO USTVARIL LEPE BARVNE ČAROVNIJE? PA TI, ALI IMAŠ RAD/-A ČAROVNIJE? ALI POZNAŠ KAKŠEN ČAROVNIŠKI TRIK? POGLEJ SI POSNETEK IN NAUČI SE KAKŠNEGA TRIKA. VESELA BOM, ČE BOŠ KAKŠEN TRIK DELIL/-A TUDI Z MENOJ. TA AKTIVNOST NI OBVEZNA, VENDAR BO NASMEJALA TAKO TEBE KOT VSE TVOJE NAJDRAŽJE. KLIK.

4. DANAŠNJE URE ITALIJANŠČINE JE KONEC. POZDRAVIMO SE.

Arrivederci, arrivederci maestra …

1. BUONGIORNO BAMBINI, COME STATE? SPERO BENE. DOBER DAN, UČENCI. KAKO STE? UPAM, DA STE DOBRO. POZDRAVIMO SE Z NAŠO PESMICO “BUONGIORNO”.

2. ALI ZNAŠ ŠE VEDNO POIMENOVATI BARVE V ITALIJANŠČINI? ČE SI POZABIL/-A, SI POGLEJ PONOVNO ZGODBICO O ČAROVNIKU ARCOBALENO (klik).

3. NATISNI UČNI LIST IN GA REŠI S POMOČJO SPODNJEGA POSNETKA.

POSLUŠAJ POSNETEK IN SLEDI NAVODILOM. KLIK.

4. EVVIVA LA MUSICA: ČAS JE ZA GLASBO. POSLUŠAJ PESMICE, ZAPOJ IN ZAPLEŠI. ASCOLTA, CANTA E BALLA. 🙂