November 2022

Zahvala za donacije v šolski sklad

Učenci 9. razredov so se od 28. do 30. 11. 2022 udeležili šole v naravi v Mežici na Koroškem. Domov so se vrnili polni lepih izkušenj in nepozabnih spominov.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem staršem, ki ste prispevali sredstva v šolski sklad, saj smo prav z vašo pomočjo vsem učencem lahko omogočili to nepozabno izkušnjo.

S hvaležnostjo.

Kolektiv OŠ Šmarje pri Kopru


9. oktober 2022

Veselje in otroški smeh sta v četrtek popoldan preplavila vrtčevsko igrišče. Ekipa NAPIHNJENČKI nam je podarila nepozabno doživetje, presenečenje za starše in otroke. Tačke, kroki, Ocean, kocke, poganjalci, so otrokom pričarali nepozabno pravljico. Starši so otroke pospremili na noro zabavo in s prostovoljnimi prispevki pripomogli šolskemu skladu in potrebam vrtca, da bomo lahko tudi v bodoče otrokom omogočali najboljše. Hvaležni smo, da imamo starše, ki skupaj z nami ustvarjajo lepo zgodbo.


September 2022

Poziv strokovnih delavcev šole za donacijo v šolski sklad (položnica):

Novo šolsko leto se je že začelo in z novim zagonom smo zajadrali učnim izzivom naproti tako učenci kot strokovni delavci. Pred nami so meseci učenja in napredovanja, zato bi radi z vašo pomočjo ustvarili za naše učence še več pozitivnih in navdihujočih trenutkov pri nabiranju znanja in poglabljanju interesov.

»Rastemo s tem, ko dvignemo druge.« (Robert Ingersoll)

S hvaležnostjo.                               

                                                                       Strokovni delavci šole OŠ Šmarje pri Kopru